Hírek

2020. június 12.

Projektötlet adatlap (GZMLE)

Tisztelt Érdeklődők!

 

Kérjük Önöket, amennyiben pályázatot szeretnének benyújtani a Göcsej-Zala mente Leader Egyesület felhívásaira, azt a Dokumentumokban megtalálható frissített projektgyűjtő adatlap kitöltésével és visszaküldésével előzetesen jelezni szíveskedjenek.

Tovább

2020. május 29.

WEBINÁR - Közösségi online értékesítés kistermelőknek (2020.06.02. 18:00)

Kedves Érdeklődők!

 

2020. június 2-án (kedd) 18.00 órakor webinár kerül megszervezésre helyi termelőknek közösségi online értékesítés témában.

 

Alábbiakban olvasható a szervezők invitáló levele:

Tovább

2020. május 25.

Termelői kosár, Munkaszüret

Kedves Érdeklődők!

 

Ezúton szeretnénk figyelmükbe ajánlani a következő két honlapot:

 

https://www.termeloikosar.hu/

 

https://www.munkaszuret.hu/

Tovább

2020. április 8.

Beruházásokat érintő kedvezmények (Agrárminisztérium)

Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból megvalósuló beruházási típusú projekteknél a veszélyhelyzet miatt bekövetkező hátrányos következmények enyhítése érdekében számos fejlesztéspolitikai intézkedés történt.

Tovább

2020. április 4.

Kamarai javaslatra enyhültek a VP-s fejlesztések megvalósítási feltételei

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) kezdeményezésére a kormány a vidékfejlesztési pályázatokat érintő intézkedéscsomagot dolgozott ki: ennek alapján a mezőgazdasági fejlesztések megvalósításának feltételei enyhültek.

 

Cikk elérése:

 

http://www.nak.hu/tajekoztatasi-szolgaltatas/mezogazdasagi-termeles/101612-kamarai-javaslatra-enyhultek-a-vp-s-fejlesztesek-megvalositasi-feltetelei

Tovább

2020. március 16.

TÁJÉKOZTATÁS

A Göcsej-Zala mente Leader Egyesület munkaszervezetének irodájában a 2020.március 11-én kihirdetett veszélyhelyzet (a koronavírus-fertőzés terjedésének megelőzése) visszavonásáig a személyes ügyfélszolgálat SZÜNETEL!

 

Tovább

2020. március 16.

Tájékoztató - rendezvények megtartása

Tisztelt Nyertesek!

 

A Magyar Közlöny 2020. évi 40. számában megjelent az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről szóló 41/2020. (III. 11.) Korm. rendelet 4.§ d) pontjában (továbbiakban Rendelet) foglaltak szerint zárt helyen 100 főnél több személy, nem zárt helyen pedig 500 főnél több személy részvételével rendezvény tartása tilos, azzal, hogy e korlátozás érvényesítése a rendező, valamint a helyiség üzemeltetőjének a felelőssége.

Tovább

2020. február 25.

Támogatott projekt kereső

Tisztelt Érdeklődők!

 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a https://www.palyazat.gov.hu/ honlapon elérhető a támogatott pályázatok keresője, továbbá honalpunkon elérhető a már megvalósult, a Göcsej-Zala mente Leader Egyesület által támogatott Leader projektjek leírása.

Tovább

2020. január 3.

Pályázati felhívások módosulása

Kedves Pályázók!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a helyi pályázati felhívásaink mindegyikében új szakasznapok kerültek nevesítésre; jelenleg minden felhívásunk felfüggesztés alatt áll.

Tovább

2019. december 3.

GZMLE Közgyűlés (Nagypáli, 2019.12.03.)

Tisztelt Tagság!

 

A Göcsej-Zala mente Leader Egyesület meghívja Ön(öke)t a 2019. december 03-án 14 órai kezdettel Nagypáliban tartandó Közgyűlésére.

 

Helyszín: Nagypáli Közös Önkormányzati Hivatal épülete (8912 Nagypáli, Arany J. u. 26.)

Tovább

2019. szeptember 30.

MINTÁK rendezvényekhez

Tisztelt Pályázók!

 

Honlapunkra feltöltésre kerültek a rendezvényekhez kapcsolódó MINTA dokumentumok.

Tovább

2019. szeptember 25.

GZMLE Tájékoztató fórum és animációs fórum ppt

Tisztelt Nyertesek!

 

Honlapunkra feltöltésre került a GZMLE Tájékoztató fórumának, illetve a GZMLE Animációs fórumának ppt-je.

Tovább

2019. szeptember 25.
2019. szeptember 17.

Leader tájékoztató és animációs fórumok

Tisztelt Nyertesek! Kedves Pályázók! Tisztelt Érdeklődők!

 

2019. szeptember 23. és 24. napokon tájékoztató és animációs fórumokat tartunk Teskándon (elsősorban Göcsej térség számára), Nagypáliban (elsősorban Észak-Nyugat Zala térség számára) és Zalalövőn (elsősorban Zalavölgye térség számára).

 

A fórumok elsődlegesen a már Támogatói Okirattal rendelkező (nyertes) pályázók részére kerülnek megtartásra, de azokat is szívesen látjuk, akiknek még folyamatban lévő támogatási kérelme van.

Tovább

« 3/21. oldal »